Valgt ordre:
Ordre
Min kontoKonto Åben 9-16.00KundecenterKundeservice
IndkøbskurvKurv
Indkøbskurv
Forsendelse0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Menu
MenuMenu
Godkendt af E-mærket
Tjek Eksperter i Jotun maling
Tjek Gratis levering ved køb over 500 kr.
Tjek Hurtig levering 1-3 hverdage
Tjek Prismatch på alle varer
Handelsbetingelser

R2 Farver ApS

CVR-nr.: 27178448
Adresse: Falkevej 6, 8800 Viborg
Kundeservice: webshop@r2farver.dk
Telefonnummer: 86610100

www.R2.dk holder åbent 24 timer i døgnet, og du kan derfor handle lige når det passer dig! Det kan dog i sjældne tilfælde ske, at vi lukker webshoppen grundet vedligeholdelse. Du kan naturligvis kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på www.R2.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i ”indkøbskurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af indkøbskurven, og du kan løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuelle ekstra betalinger for f.eks. fragt og betalingskortgebyrer vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”kurv”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsform og vælger leveringsform.

Du kan ændre indholdet i din 'indkøbskurv' helt frem til, at du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”godkend bestilling og gå til betaling”. Herefter går din ordre videre til www.R2.dk. Ændringer eller annullering af ordre som er gennemført er desværre ikke muligt.  

Ordre afgivet inden kl. 13.00 mandag-torsdag pakkes samme dag. Ordre afgivet senere end kl. 11.00 fredag + ordre afgivet lørdag, søndag samt helligdage pakkes den førstkommende hverdag. 

Du kan kontakte os på tlf. 28995014 alle hverdage mellem 10-14 eller på mail webshop@r2farver.dk. Vi besvarer din henvendelse indenfor 48 timer i hverdage. 


Betaling 

Kreditkort
Betaling for dine bestilte varer sker online ved brug af Dankort, Visa, Mastercard eller Visa Electron. Oplysningerne transmitteres krypteret mellem dig som kunde og R2.dk. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager og er på vej til dig!

MobilePay
Du har som kunde hos R2.dk også mulighed for at betale med MobilePay. Ved betaling med MobilePay indtaster du mobilnummer, hvorefter du godkender betalingen på din mobil. Beløbet for din ordre bliver trukket på det kort som du har tilknyttet i MobilePay. Yderligere info om Mobilepay kan findes på https://www.mobilepay.dk/hjaelp.

ViaBill
Du kan også vælge at betale med ViaBill. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Yderligere info om ViaBill kan findes på https://viabill.com/dk/.  

Vi tager ikke kortgebyrer. 

Prisfejl & forbehold
Vi bestræber os på hurtigst muligt at informere dig om eventuelle udsolgte varer, restordre eller forsinkelser i forbindelse med din ordre. Herunder hurtigst muligt at finde en løsning; eventuelt ved at tilbagebetale pengene eller finde en tilsvarende vare i vores sortiment. Såfremt prisen på en vare fremstår åbenlyst forkert, i en sådan grad at du rimeligvis burde have opdaget det, er vi ikke forpligtiget til at levere det pågældende produkt til den forkert pris. 

Fragt
Ordre bestilt på www.R2.dk sendes via Danske Fragtmænd og DAO. Du kan også bestille dine vare til afhentning i vores to butikker i Viborg og Bjerringbro – find adresser samt åbningstider på vores butikker under fanen ”services”. Prisen for fragt af dine varer er 50 kr. for ordre under 500 kr. Ordre over 500 kr. sendes fragtfrit. 

Priserne oplyst på R2.dk er for levering og forsendelse af ordre i hele Danmark (eksklusivt Grønland, Færøerne), dog kun brofaste øer. Din ordre leveres enten til din privatadresse, pakkeshop eller arbejdsplads. Ved levering til ikke brofaste øer pålægges et ekstra gebyr, der oplyses når du afgiver din ordre. Undervejs i købsforløbet vil du altid kunne se de aktuelle fragtomkostninger forbundet med din ordre. Vær opmærksom på at, varer på samme ordre kan sendes ad flere omgange om med forskellige fragtfirmaer. 

Den forventede leveringstid på lagerførte standardvarer er 1-3 hverdage. Du kan i købsforløbet vælge at varen må stilles på eget ansvar, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.   

Stykgods og palleforsendelser leveres til første kantsten eller på et plant underlag f.eks. fliser, asfalt eller beton. Chaufføren må og kan ikke løfte eller køre gods ind over ujævne overflader, terræn eller trapper, hvor en palleløfter ikke kan køre.   

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
•    Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, 
•    Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 
•    Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

Fortrydelsesret 
Når du handler på R2.dk giver vi dig 90 dages fortrydelsesret - men du må naturligvis gerne åbne emballagen eller undersøge varen inden evt. fortrydelse. 

De 90 dages fortrydelsesret gælder fra den dag du modtager varen. Har du bestilt forskellige varer i én ordre, men som leveres enkeltvist; eller en vare, der leveres i flere partier, gælder fristen fra modtagelsen af den sidste pakke eller parti. Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag eller helligdag forlænges fristen til den først kommende hverdag. For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du give os klar besked om at du ønsker at returnere varen indenfor de 90 dage fra modtagelse Du kan kontakte os vedr. Fortrydelse på følgende mail og påfør gerne mailen ”retur”: Webshop@r2farver.dk. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Varen skal sendes retur til følgende adresse: R2 Farver ApS, Falkevej 6 – 8800 Viborg.

Maling bedes sendes retur via Danske Fragtmænd grundet betegnelsen ”farlig gods”. 

Returnering
Vi forventer ar du afsender varen hurtigst muligt efter du har givet os besked om at du vil fortryde dit køb – og senest 14 dage efter at du har givet os besked om at du har fortrudt købet. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Udgiften for tilbagelevering af varer dækker du selv, og vi beder dig sørge for at varen er forsvarlig indpakket – helst i den originale emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil vi modtager den på vores lager. Gem gerne postkvittering samt evt. track and trace nummer ved returnering.   

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis varen er taget i brug eller emballagen brudt på en sådan måde at varens handelsmæssige værdi er forringet må du forvente at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb du skal have tilbage betalt.

Skade under fragten
Vi opfordrer dig til altid at kontrollerer emballagen/varen grundigt ved modtagelse, herunder besigtiger for eventuelle fragtskader. Er varen tydeligt skadet af fragt så anbefaler vi at du nægter at modtage varen og i stedet hurtigst muligt og indenfor rimelig tid kontakter os på webshop@r2farver.dk, hvorefter vi finder en løsning på problemet. Få gerne fragtmanden til at noterer dette på fragtbrevet hvis emballagen er skadet ved levering, men varen virker ubeskadiget.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.  

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Vi kontrollerer altid alle returvarer og du kan miste hele eller delle af dit købsbeløb, såfremt vi skønner at varens værdi er helt eller delvist forringet. Følgende forhold gælder: 
•    Varen er blevet beskadiget mens du havde ansvaret for den
•    Du har ikke fulgt begrænsningerne i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetyper m.m.
•    Du har håndteret varen på en anden måde end det var nødvendigt for at kunne fastslå varens art, egenskaber og måde den fungerer på. 

Varen skal sendes retur til følgende adresse: R2 Farver ApS, Falkevej 6 – 8800 Viborg.

Maling bedes sendes retur via Danske Fragtmænd grundet betegnelsen ”farlig gods”. 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Afhængig af den konkrete situation vil du altid modtage de videre instrukser fra os. Vurderes det at varen ikke fejler noget betaler du selv for omkostningerne forbundet med reklamationen. Bliver vi opkrævet et gebyr for vores producent for besigtigelse af reklamationen, som ikke er berettiget, forbeholder vi os retten til at fakturere dig denne omkostning. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine retfærdige fragtomkostninger. 

Vi beder dig sørge for at varen er forsvarlig indpakket – helst i den originale emballage. Du har selv ansvaret for varen indtil vi modtager den på vores lager. Gem gerne postkvittering samt evt. track and trace nummer ved returnering.  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. 

Varen skal sendes retur til følgende adresse: R2 Farver ApS, Falkevej 6 – 8800 Viborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@r2farver.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr   

Persondatapolitik  
Vores persondatapolitik behandles særskilt under punktet ”Privatlivspolitik”, som du finder i footeren på vores hjemmeside.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
R2 Farver Aps.
Falkevej 6
8800 Viborg
E-mail: webshop@r2farver.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.03.2022

Privatlivspolitik

1. INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Din datasikkerhed er vigtig for os, og vi vægter derfor højt, at dine personoplysninger håndteres på en ansvarlig måde. Nedenfor kan du læse, hvordan R2 Farver ApS (herefter R2 Farver, "vi", "os" eller "vores") behandler personoplysninger om dig, når vi agerer som dataansvarlig. Du kan også læse om, hvilke rettigheder du har i forbindelse med vores behandling.

2. R2 FARVERS ROLLE SOM DATAANSVARLIGE
I forbindelse med driften af vores virksomhed behandler vi en række personoplysninger. Det gør vi for, at vi kan servicere dig bedst muligt. Vi indsamler og behandler hovedsageligt alminedelige (ikke følsomme) personoplysninger. 

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte R2 Farver her:

R2 Farver
CVR.: 27178448
Falkevej 6
8800 Viborg

Telefon: 86 61 01 00
E-mail: webshop@r2farver.dk 

3. HVILKE PERSONOPLYSNINGER VI INDSAMLER OG FORMÅLET
Vi behandler personoplysninger om dig i en række forskellige situationer. Læs nærmere om vores behandling i de forskellige situationer nedenfor.

3.1. Besøgende på R2 Farvers hjemmeside og brugere af R2 Farvers online-tjenester

Når du besøger R2 Farvers hjemmesider (f.eks. www.R2.dk) eller bruger vores andre online-tjenester (på f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn, og YouTube mv.), kan R2 Farver behandle oplysninger om din IP-adresse samt informationer om din computer, enhed og browser.

Vi behandler også oplysninger om dit besøg (f.eks. oplysninger om den måde, du kommer ind på vores hjemmesider, hvordan du navigerer rundt på dem, hvilke sider du besøger, indhold du kigger på, dine søgninger, reklamer du har set mv.). Disse personoplysninger indhentes igennem cookies, logfiler og øvrige teknologier (du kan læse mere om vores brug af cookies under punktet cookies i footeren på vores hjemmeside. 

Vi behandler også personoplysninger, som du giver os i forbindelse med din brug af hjemmesiden eller vores online-tjenester, f.eks. når du udfylder en formular eller anvender vores online chat, herunder dit navn, adresse, telefonnummer/mobilnummer, e-mailadresse, produktinte-resse, samt øvrige oplysninger du giver til os.

Vi bruger dine personoplysninger for, at vi kan gøre relevante produkter, leverancer, ydelser og services (”Ydelser”) tilgængelige for dig og til at forbedre din oplevelse af vores hjemmesider og online-tjenester samt de Ydelser, vi tilbyder. Vi bruger også personoplysningerne til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer, og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold.

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at gøre vores hjemmeside (og online tjenester) tilgængelige for dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)) eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(a) og cookiebekendtgørelsens § 3).

For opbevaring af personoplysninger indsamlet via cookies, henvises til vores cookiepolitik. Vi opbevarer øvrige personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside, herunder vores kontaktformular og online chat i op til 120 dage.  

3.2. Kunder via webshop
Når du er kunde hos R2 Farver, behandler R2 Farver personoplysninger om dit navn, e-mailadresse, dine køb, betalingsoplysninger samt information fra offentligt tilgængelige kilder og øvrige oplysninger, som du giver til os - f.eks. i forbindelse med dit køb af vores Ydelser på vores webshop samt øvrige situationer relateret hertil.

Vi behandler personoplysningerne med det formål at kunne opfylde aftalen med vores kunder, med henblik på at levere Ydelserne, fakturere, føre statistik og foretage kvalitetsstyring samt for at opretholde vores kunderegistrer og yde generel service, markedsføring og salg over for vores kunder. 

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1) (b)) eller vores legitime interesser i at administrere dine oplysninger som kunde hos os (data-beskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

Vi opbevarer personoplysninger om vores kunder så længe kundeforholdet består og i en efterfølgende periode på op til 5 år efter kundeforholdets ophør. Oplysningerne kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav.

3.3. Modtagere af markedsføring
Når du modtager markedsføring fra R2 Farver, behandler vi personoplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer/mobilnummer, e-mailadresse, titel, produktinteresse. Vi behandler også oplysninger om dine præferencer i for-hold til markedsføring eller kommunikation, din brug af den markedsføring, vi sender til dig (herunder f.eks. om du har åbnet en e-mail fra os, om e-mailen er læst, og hvilke links du har åbnet) samt oplysninger, som du i øvrigt giver til os.

Vi behandler dine personoplysninger med henblik på markedsføring af vores virksomhed og virksomhedens Ydelser, oprettelse og administration af dig som abonnent på markedsføring. Vi bruger personoplysningerne om dine præferencer og din brug, for at forstå den måde, som vores kunder tager imod vores markedsføring og for at forbedre markedsføringen over for dig og vores øvrige kunder fremadrettet.

Vi sender kun markedsføringsmateriale til dig på e-mail, sms eller via anden elektronisk kanal, når vi har indhentet dit samtykke hertil, når dette er påkrævet i henhold til markedsføringslovens regler. 

Vi bruger også personoplysninger om dig til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer, og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold, samt til måling af effektiviteten af vores indhold og markedsføring. Til brug herfor vil vi kunne uploade din e-mailadresse til annonceringsværktøjer hos eksempelvis Google eller Facebook med henblik på fremsendelsen af målrettet markedsføring.

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at kunne tilpasse vores kommunikation og markedsføring til dig ud fra dine interesser og præferencer (databeskyttelsesfor-ordningen artikel 6(1)(f)) og/eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(a) og markedsføringslovens § 10). 

Når du har givet samtykke til at modtage markedsføring, opbevarer vi dine personoplysninger indtil du afmelder dig, medmindre vi har et andet legitimt grundlag for behandling af oplysningerne.

I overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens retningslinjer og krav, opbevarer vi dokumentation for dit samtykke til at sende dig markedsføring på e-mail indtil 2 år efter, at vi senest har anvendt dit samtykke.

3.4. Deltagere i konkurrencer 
Når du deltager i konkurrencer, behandler vi personoplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, og din besvarelse i den pågældende konkurrence.

Vi behandler dine personoplysninger med henblik på administration af konkurrencer, udtrækning af vindere mv.

Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser i at afvikle konkurrencen og rette henvendelse til dig, hvis du vinder (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

Vi opbevarer personoplysninger indsamlet i forbindelse med afholdelse af konkurrencer indtil konkurrencen er afholdt.

3.5. Samarbejdspartnere og/eller leverandører
Når du er samarbejdspartner eller leverandør til R2 Farver eller er kontaktperson hos en samarbejdspartner/leverandør, behandler vi personoplysninger om dit navn, firmanavn, virksomheds-adresse, arbejdstelefonnummer, e-mailadresse og titel samt offentligt tilgængelig information og øvrige oplysninger, som du giver til os.

Vi behandler personoplysningerne til brug for kontraktstyring samt for at modtage varer og tjenester fra vores leverandører og samarbejdspartnere, og hvor det er relevant for at opfylde aftaler med vores kunder.

Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(b)) eller vores legitime interesser i at varetage relationen med dig/den virksomhed du repræsenterer som samarbejdspartner/leverandør (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

Vi opbevarer som udgangspunkt oplysninger om samarbejdspartnere og/eller leverandører i 5 år.

3.6. Øvrige generelle formål med behandlingen 
Vi kan berige de personoplysninger, som er beskrevet ovenfor, med information fra andre kilder. Det kan være offentlig tilgængelig information – herunder information, som vi får igennem almindelige tilgængelige kilder. 

Personoplysninger, som vi har indhentet til de formål, som er beskrevet ovenfor, kan R2 Farver desuden behandle med henblik på overholdelse af love og regler, som R2 Farver er underlagt i forbindelse med driften af vores virksomhed eller for at opfylde forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(c)).

Hvis R2 Farver sælger hele eller en del af vores virksomhed eller sælger eller overfører vores aktiver eller på anden måde er involveret i en fusion eller overførsel af hele eller en væsentlig del af vores virksomhed, kan R2 Farver overføre dine personoplysninger til den part eller de parter, der er involveret i overførslen som led i denne transaktion, når det kan ske i henhold til lovgivningen (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(f)).

Endeligt kan R2 Farver behandle dine personoplysninger for at håndhæve eller forsvare vores eller tredjemands juridiske rettigheder eller legitime interesser, i tilfælde hvor dette er nødvendigt, sagligt og proportionelt (databeskyttelsesforordningen artikel 6(1)(c)).

4. DELING AF DINE PERSONOPLYSNIN-GER MED ANDRE
R2 Farver kan videregive dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores forretning samt til vores koncernforbundne selskaber.

R2 Farver kan endvidere videregive dine personoplysninger til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi konkret er forpligtiget til at videregive dine personoplysninger i medfør af lovgivning og underretningsforpligtigelser, som vi er underlagt.

Det kan eksempelvis være nødvendigt at videregive personoplysninger til følgende modtagere: 
•    Vores databehandlere, herunder leverandører i forbindelse med håndtering af vores hjemmeside, udsendelse af markedsføring mv.
•    Fragtservices i forbindelse med levering af ordrer
•    Bankforbindelser i forbindelse med administration af betalinger
•    Inkasso- og kreditoplysningsbureauer ved kreditgivning samt ved misligholdelse af lån/kreditter

Vi forsøger at begrænse videregivelsen af data i personhenførbar form og dermed videregivelsen af oplysninger, som kan henføres til dig personligt.

R2 Farver overlader desuden dine personoplysninger til databehandlere. Vores databehandlere behandler alene dine personoplysninger til vores formål og på vores instruks.

5. OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNIN-GER TIL LANDE UDEN FOR EU/EØS
Vi kan i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger overføre oplysningerne til lande uden for EU/EØS (tredjeland).

Databeskyttelseslovgivningen i disse lande kan være lempeligere end den er i Danmark og det øvrige EU/EØS.

Overførslen af dine personoplysninger vil ske på baggrund af de af EU-Kommissionen udarbejdede Standard Contractual Clauses (SCC), der er specielt udarbejdet for at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau. Vi vurderer om overførsels-grundlaget er tilstrækkeligt og vedtager supplerende foranstaltninger, såfremt de er nødvendige for at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for overførslen.

Du kan læse mere om overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS på EU-Kommissionens hjemmesiden.

Ønsker du yderligere information om vores overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS, er du velkommen til at kontakte os.

6. OPBEVARINGSPERIODE, DATAINTE-GRITET OG SIKKERHED
  Dine personoplysninger opbevares ikke længere, end det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de er indsamlet. Når dine personoplysninger ikke længere er nødvendige, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. 

Det er vores politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der skal sikre databeskyttelse for alle de personoplysninger, som vi behandler. Vi gennemfører regelmæssigt interne opfølgninger i forhold til tilstrækkeligheden og efterlevelsen af politikker og foranstaltninger.

7. DINE RETTIGHEDER
Som registreret har du en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du kan – ubetinget og til enhver tid – trække ethvert samtykke tilbage. Det kan ske ved at sende en e-mail til os (se e-mail ovenfor). Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke have nogen negativ indvirkning. Det kan dog betyde, at vi ikke fremover kan opfylde specifikke anmodninger fra dig. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen på grundlag af samtykke, inden det trækkes tilbage. Endvidere vil det ikke påvirke nogen behandling, der udføres på anden lovlig basis.

Du kan desuden – ubetinget og til enhver tid – gøre indsigelser gældende mod vores behandling, når den sker på baggrund af vores legitime interesse. 

Dine rettigheder omfatter også følgende:
•    Ret til indsigt: Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig.
•    Ret til berigtigelse: Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget og ufuldstændige personoplysninger fuldstændiggjort.
•    Ret til sletning (retten til at blive glemt): I særlige tilfælde har du ret til at få slettet personoplysninger om dig, inden det tidspunkt hvor vi almindeligvis vil slette dine personoplysninger.
•    Ret til begrænsning af behandling: Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle personoplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
•    Ret til at gøre indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, og altid hvis behandlingen er med henblik på direkte markedsføring.
•    Ret til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få over-ført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden.
•    Ret til at indgive klage: Du kan til enhver tid indgive klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se mere på www.datatilsynet.dk, hvor du også kan finde yderligere information om dine rettigheder som registreret.

8. OPDATERING AF VORES PRIVATLIVS-POLITIK
Fra tid til anden vil det være nødvendigt for os at opdatere denne privatlivspolitik. Vi gennemgår regelmæssigt vores privatlivspolitik for at sikre, at den er opdateret, retvisende og i overensstemmelse med gældende lovgivning og principper for behandling af personoplysninger Vi offentliggør nye versioner på vores hjemmeside.

Denne politik har versionsnr. 1 og er gældende fra den 1. marts 2022.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode.

Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

Oplysninger der indsamles via cookies

De data der typisk indsamles via cookies vil bl.a. være din IP-adresse, unikke ID’er og oplysninger om din brugeradfærd.
 

Oversigt over cookies:

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne politik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
deltag i konkurrencen om maling for 2.000 kr.Vi trækker en vinder hver måned
  • Husk Gratis levering ved køb over 500 kr.,-
  • Husk Hurtig levering på 1-3 hverdage
  • Husk Godkendt af E-mærket
  • Husk Byt på web og i butik
Nyhedsbrev
 betingelserne